E+ engineering

Professionele energieprestatieberekening en niets meer.

E-plus engineering is de specialist op gebied van energieprestatieberekeningen voor nieuwbouwhuizen (EPB), koop/huurhuizen (EPC) en energieaudits (EAP). Wij berekenen op een efficiënte manier het energieverbruik van uw pand en leveren energiebesparend advies. Onze kantoren zijn gevestigd in Hasselt en in Leuven.

Wie zijn wij?

E-plus engineering is een ingenieursbureau dat is gespecialiseerd in het uitvoeren van energieprestateberekeningen voor gebouwen. Wij treden al sinds 2006 bij de invoering van de EPB wetgeving op als EPB verslaggever in Limurg en Vlaams Brabant. In de afgelopen jaren bouwden wij dan ook al heel wat ervaring op.

Onze kantoren zijn gelegen in Leuven en Hasselt en wij hebben ons in de afgelopen jaren vooral gespecialiseerd in het opstellen van energieprestateberekeningen voor nieuwbouw. Al onze medewerkers hebben een masters diploma in engineering en hebben een aanvullende opleiding als energiedeskundige gevolgd.

De manier waarop op dit moment met energie wordt omgegaan in gebouwen is in volle ontwikkeling . E-plus engineering volgt deze ontwikkelingen op de voet met grote interesse. Wij nemen deel aan congressen, vergaderingen en bezoeken allerlei vakbeurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwe trends en ontwikkelingen. Zo kunnen wij onze klanten steeds optimaal informeren en als bedrijf mee evolueren in deze snel veranderende sector.

© E-Plus Engineering - buro Taggetig webdesign