E+ engineering

Professionele energieprestatieberekening en niets meer.

E-plus engineering is de specialist op gebied van energieberekeningen voor nieuwbouwhuizen (EPB) en haalbaarheidsstudies voor alternatieve energie systemen. Wij berekenen op een efficiente manier het energieverbruik van uw pand en leveren energiebesparend advies. Onze kantoren zijn gevestigd in Hasselt en in Leuven en wij richten ons op Limburg en Vlaams Brabant.

Visie

In de Westerse landen wordt op dit moment enorm veel energie verkwist. Ongeveer 30% van de verbruikte energie wordt voor verwarming gebruikt. Dit percentage moet enorm naar omlaag en uiteindelijk moeten we er naar streven om gebouwen energie te laten opweken i.p.v. te verbruiken. Het is nu al mogelijk om zeer goed geïsoleerde passief huizen te bouwen die geen energie voor verwarming verbruiken. Het is maar een kleine stap verder om in deze gebouwen nieuwe technologieën te integreren die op een groen manier energie opwekken.

Om deze toekomstvisie te bereiken zal de manier waarop wij nu bouwen drastisch moeten veranderen. E-plus engineering staat bouwheren bij in de zoektocht naar de juiste isolatie materialen en in de keuzen om al dan niet te investeren in vernieuwende technologieën.

Als bedrijf staan voor ons de volgende drie punten centraal:

  • Maatschappelijk verantwoord: Als modern bedrijf dat met energie bezig is, moeten wij het goede voorbeeld te geven. Daarom hebben wij ervoor gekozen het printen van documenten zoveel mogelijk te beperken, onze medewerkers thuis te laten werken waar mogelijk, gebruik te maken van energiezuinige vervoersmiddelen, ...
  • Prijs/kwaliteit voor de klant: Maatschappelijke veranderingen kunnen alleen succesvol worden doorgedrukt wanneer ze economisch verantwoord zijn. Het is daarom voor ons van belang om diensten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen een voor iedereen aanvaardbare prijs.
  • Efficiënte bedrijfsstructuur: Om de prijs van onze diensten laag te kunnen houden is het als bedrijf belangrijk om zeer efficiënt te werk te gaan. Daarom hebben wij al onze bedrijfsprocessen gedetailleerd in kaart gebracht en streven wij ernaar om deze continu te verbeteren.
© E-Plus Engineering - buro Taggetig webdesign